Soulsisterslive dagen

Voor wie is Soulsisters LIVE?

Voor wie

Voor wie

Verbinden

De verbinding met jouw soulsister zal je ervaren als je familie, doordat de connectie zo intens, krachtig en vol liefde is.

Je soulsister zal namelijk het beste in je naar boven halen. Dat kost haar geen moeite of energie, doordat ze het proces volledig begrijpt. 

Je soulsister zal je helpen om door de donkere dagen heen te komen en een diepere laag bij jezelf te raken, zodat jij als persoon weer groeit en waardoor je het gevoel hebt dat je het bewustzijnsproces niet alleen hoeft aan te gaan. 

Je deelt wat je ervaringen zijn en voelt de verbinding met mensen die je begrijpen, waardoor jij het gevoel krijgt dat je er volledig mag zijn om de persoon die je bent. 

verbinden
Over ons

Versterken

Met je soulsister heb je een soul-to-soul gesprek, waardoor je het gevoel hebt dat er écht naar je geluisterd wordt en jij je gezien en gehoord voelt.

Tijdens deze Soulsisters LIVE dagen, zal je ervaren dat je elkaar versterkt, inspireert en motiveert.

Tevens zal je zelfvertrouwen en energie een enorme boost krijgen, waardoor je ieder als persoon groeit.

Verrijken

Verrijk je door jezelf een ME-time dag te gunnen, samen met gelijkgestemden.

Bij het samenkomen met je soulsisters zal je een hartverbinding ervaren doordat je op een ander niveau met elkaar in gesprek bent.

Hierdoor zal je niet alleen een diepe connectie ervaren met je soulsister, maar bovenal de verbinding met jezelf als enorm krachtig en als verrijking gaan ervaren.

We komen als soulsisters LIVE samen in een hele fijne, inspirerende en bosrijke omgeving, omringd door boeddha’s en fluitende vogels.

verrijken
We hebben elkaar nodig

Soulsisters

Soulsisters hebben elkaar nodig. Iedereen heeft behoefte aan soulsisters, deze laten je groeien, je spreekt dezelfde ‘soul’ taal en je hoeft geen aangepast gedrag te vertonen. 

Een soulsister hoopt dat jij jezelf volledig zal omarmen om de persoon die je bent en dat wens jij je andere soulsister ook toe.

Je zal ervaren dat je met frisse energie en nieuwe inzichten na deze maandelijkse Soulsisters LIVE dagen naar huis gaat. 

Wat levert deze dag je op?

Wat levert deze dag je op

PROGRAMMA INHOUD

Koffie en thee

Onbeperkt koffie of Ayurvedische thee
Water
Gezonde snacks

Gezonde lunch

We serveren een heerlijke lunch. Inclusief vegetarische of vegan. Een heerlijke (veganistisch) soepje, het samenstellen van een eigen salade of overheerlijke wraps.

Meditaties en visualisaties

Afhankelijk van het thema van de maand zullen we in groepsverband een meditatie of visualisatie beoefenen. Tevens krijg je handvaten mee om thuis te mediteren of te visualiseren.

Zielsroute planner

Ieder trekt een kaart m.b.t. de zielsroute en behorende rituelen waar je aan kunt werken de komende maand om zo krachtiger je zielsroute te bewandelen.

Workshop


Elke maand organiseren wij een workshop passende bij het thema. Of er komt een (gast)spreker die je zal motiveren en inspireren. Als break (en als het weer het toe laat) gaan we in groepsverband een stilte wandeling doen.

Soulsisters

Samenzijn met gelijkgestemden. Naar behoefte gaan we zingen of dansen. We gaan elkaar versterken | verbinden | verrijken.

Investering in je mind - body en soul

SOULVESTMENT

95,00
  • 10.00-19.00 uur
Populair

Data

We starten weer in april 2023

Laat je gegevens achter als je op de hoogte gehouden wil worden wanneer we weer gaan starten in het voorjaar van april 2023.

info@soulsisterslive.nl

Waar?

De Soulsisterslive dagen zijn bij mij thuis in Poppel (Ravels) – België. Ik heet je van harte welkom. Mijn huis ligt In een rustig gebied met een prachtige bosrijke omgeving net over de grens bij Tilburg/Goirle. Ontdek de weelde van België.

Willibrordusstraat 12, Poppel (Belgie)

Reserveer nu

Bedankt voor je reservering!

We nemen altijd binnen 48 uur contact met je op voor meer informatie. Tot snel.