Me time

Een dag / weekend me time?

We moeten van ons zelf zoveel

Iedereen heeft behoefte aan ‘Me time’, herken je het dat je het lastig vindt dit in te plannen? De verschillende rollen die je hebt op het gebied van je gezin, werk en sociaal leven, kunnen je compleet leegzuigen. Of wellicht ervaar je wel dat je aan het overleven bent momenteel? Herken je dat gevoel?

Vaak moeten we van onszelf zoveel. We hebben een hele to-do lijst af te werken, maar vergeten daarbuiten tijd voor onszelf in te plannen. ‘Me time’ wordt gezien als luxe, maar zie het als noodzaak. Noodzaak omdat jij zelf de belangrijkste persoon in je leven bent. 

Als jij zelf namelijk niet energiek of niet happy in het leven staat, heeft dit een impact op je gezin, werk en sociaal leven. Het inplannen van Me-time is ontzettend belangrijk om tot jezelf te komen en je zal hierdoor een gelukkiger leven gaan leiden.

Waarom is ‘Me time’ nog meer belangrijk om in te plannen?

Me time pluspunten

Me time pluspunten

Tijd, rust en ruimte

Tijdens ‘Me time’ creëer je namelijk tijd, rust en ruimte om tot bezinning te komen, waardoor je meer rust, energie en (zelf) liefde zal ervaren. Daarbuiten zal de verbinding met jezelf (weer) hersteld worden en dit heeft een uitwerking op je omgeving.

Je hebt ‘Me time’ niet alleen nodig om tot rust te komen of nieuwe energie op te doen, maar je zal ook merken dat je tot nieuwe inzichten komt of tot de ontdekking komt dat je niet meer op koers bent in je leven. 

Tijd, rust en ruimte
Voor iedereen anders

Voor iedereen anders

 Voor iedereen is ‘Me time’ invullen anders. Voel wat goed voelt voor jou om te kunnen ontspannen.Zowel geestelijk als lichamelijk zal het nemen van Me-time je goed doen.

Wij spreken uit eigen ervaring wat voor ons belangrijk is als we ‘Me time inlassen’

als wij me time inlassen
Ga het zelf ervaren

Ga het zelf ervaren

En dat gewoon even niets doen, kan je als vreemd ervaren. Juist omdat je het jezelf vaak niet gunt. Of je kunt je schuldig gaan voelen. Schuldig omdat je partner of kinderen thuis zijn en zien dat je even niets doet of het gevoel dat je van jezelf nog een taak moet doen. Maar heel eerlijk, hoe erg is dat? Of hoe erg is het als de taak een dag later plaats vindt?

Ga het zelf ervaren, het zal je veel brengen. Want vaak is niets doen, de juiste oplossing voor je op dat moment!

Ga naar de Soulsisters LIVE dagen

Reserveer nu

Bedankt voor je reservering!

We nemen altijd binnen 48 uur contact met je op voor meer informatie. Tot snel.